Кунг-пао тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер 1 тауық еті, 1 ас қасық.л. картоп крахмалы, 5 ас қасық.л. өсімдік майы, 50 г жержаңғақ, 1 шай қасық. ұнтақталған имбирь, 3 ас қасық.л. соя соусы, 2 бұрыш *чили*, тұз.
Сипаттамасы Бәлкім, сіз бүгін бізде тағы да қытай тағамдарының тағамы бар екенін, айтпақшы, оны дайындау өте қарапайым екенін түсінген шығарсыз. Тауықтың терісін алып тастағаннан кейін және етті сүйектен алып тастағаннан кейін, оны кішкене кесектерге кесіңіз *кеспе* және крахмал себіңіз. Содан кейін табада өсімдік майын қыздырып, етті тез қуырыңыз (шамамен 4 минут). Тұз қосып, соя соусын, бұрышты, имбирьді, жаңғақтарды қосып, үздіксіз араластыра отырып, отта шамамен 1 минут қайнатыңыз. Құрғақ пісірілген күрішпен бірге қызмет етіңіз.