Морель қосылған тауықтың төс еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 500 гр тауықтың төс еті 5 ас қасық.л раст. майлар 10 кептірілген морель 3 пияз қосылған жасыл пияз сабағы 2 қызанақ соя соусы 2 ас қасық.л раст. майлар 2 ас қасық.л балық соусы 2 ас қасық.л устрица соусы 1 ас қасық.л қант
Сипаттамасы 4 порция үшін Тауықтың төс етін жолақтарға кесіңіз, соя соусында және аздап өсімдік майында 10 минут бойы маринадтаңыз. Морельдерді жылы суға шамамен 10 минут салып қойыңыз. Жасыл пиязды жуыңыз, 2 см кесектерге кесіңіз. Қызанақты жуыңыз және үлкен текшелерге кесіңіз. Морельдерді қайшымен ұсақтаңыз. Майды қыздырыңыз, оған тауық етін салыңыз да, 2 минут қуырыңыз. Қызанақ, пияз және морель қосып, араластыра отырып, барлығын бірге қысқа уақыт қуырыңыз. Отты азайтып, тағамды балық пен устрица соустары мен қантпен дәмдеңіз. Кеңес: Бұл тағамды тауықтың алдында қуырылған сарымсақпен де дайындауға болады.