Ащы тұздықтағы бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 гр сиыр еті 4 ас қасық.л. тәтті соя соусы 2 ас қасық.л. крахмал 2 ас қасық.л. раст. майлар 2 шай қасық. бальзамико сірке суы 3 ас қасық.л. шерри 2 шай қасық. қоңыр қант (немесе ақ қант) тұз 4 ас қасық.л. раст. майлар 2 шай қасық. күнжіт майы
Сипаттамасы 4 порция үшін етті шайыңыз, сулаңыз, талшықтар бойымен жұқа қабаттарға кесіңіз және оларды ені 1/2 см жолақтарға кесіңіз. Ямсоны соя соусымен және аздап маймен араластырыңыз. Етті крахмалға айналдырыңыз. Қақпақ астында 30 минут қайнатыңыз. Соя соусын сірке суымен, шерримен, қантпен және тұзбен араластырыңыз. 4 ас қасық қыздырыңыз.л өсімдік майын дөңес түбі бар кастрюльге (вок) немесе табаға салып, етті үнемі араластыра отырып қуырыңыз. Етті табадан алыңыз да, майды ағызыңыз. Соя соусы мен күнжіт майы қосылған қоспаны вокқа немесе табаға құйып, қайнатыңыз. Содан кейін етті сол жерге құйып, тұздық етті орап алғанша қатты отта араластыра отырып қуырыңыз. Кеңес: Күріш пен салаттар осы тағаммен бірге жүреді.