Асшаян, крахмал желе және қияр салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Құрамы: 10 г асшаян, 40 г консервіленген жасыл бұршақ, 45 г жаңа қияр, 36 г крахмал, 20 г соя соусы, 25 г күнжіт соусы, 5 г күнжіт майы, 5 г сірке суы.
Сипаттамасы (Корей тағамдары) Дайындау: Асшаяндарды кішкене тілімдерге, жаңа піскен қиярды жолақтарға, крахмал желеін жіңішке ұзын жолақтарға кесіңіз (Немесе базардан крахмалдан жасалған корей кеспесін сатып алыңыз). Салат ыдысына крахмал желеін салыңыз, үстіне сірке суы, күнжіт майы, күнжіт соусы мен соя соусының тұздығын құйыңыз. Асшаяндарды желеге, бүйірлеріне - жасыл бұршақ пен жаңа піскен қиярды салыңыз.