Кубалық ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 1 кг, пияз 500 г, орыс ірімшігі 200 г, қаймақ 0,5 кесе, майонез 0,5 кесе, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Етті қалыңдығы 1-1,5 см талшықтар бойынша кесектерге кесіңіз. Пиязды дөңгелек етіп тураңыз. Еттің әр бөлігін тұз бен бұрыш себіңіз. Қыздырылған үйрек төсегіне қабаттарға салыңыз (пияз қабаты, ет қабаты және т.б.). Астыңғы жағы пияз қабаты, үстіңгі жағы ет қабаты болуы керек. Үгітілген ірімшік себіңіз. Үстіне қаймақ пен майонез қоспасын құйыңыз. Тұмшапеште дайын болғанға дейін 40-50 минут қайнатыңыз. Пісірілген картоппен бірге қызмет етіңіз.