Француз тіліндегі ет - 4 нұсқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер Шошқа етін кесектерге арналған етіп кесіңіз (қалыңдығы шамамен 1,5 см), ұрып тастаңыз, бірақ көп емес, тұз, бұрыш қосып, майланған пісірме табаққа салыңыз. Еттің әрбір бөлігінің үстіне сақиналарға кесілген пиязды (пияздың астына бір кесе қызанақ салуға болады), 1-2 ас қасықтан салыңыз. л майонез (ет бөліктерінің мөлшеріне байланысты майонез мөлшері), майонезді ет шеттері (барлығы 5 мм) майонезде болмайтындай етіп салыңыз. Қаласаңыз, мұның бәрін үгітілген ірімшікке себуге болады. Пеште дайын болғанға дейін пісіріңіз.
Сипаттамасы Француз тіліндегі ет. 1 нұсқа 500 г сиыр еті, 100 г пияз, 100 г үгітілген ірімшік, 250 г майонез, тұз, бұрыш, дәмдеуіштер Етті кішкене табақтарға кесіңіз, аздап ұрыңыз, тұз, бұрыш қосыңыз, дәмдеуіштерге себіңіз. Пісіру парағын майлағаннан кейін, оның үстіне етті біркелкі қабатқа мұқият салып, үгітілген ірімшік себіңіз. Үстіне сақиналарға немесе жартылай сақиналарға кесілген пиязды себіңіз де, қайтадан ірімшік себіңіз. Майонезді еттің үстіне молынан құйып, дайын болғанға дейін пешке салыңыз (шамамен 45 минут). Француз тіліндегі ет. 2 нұсқа Сиыр еті, пияз, саңырауқұлақтар, ірімшік, майонез Сиыр етін қалыңдығы 1 см кесектерге кесіңіз, ұрып тастаңыз. Содан кейін майдалап туралған пияздың көп мөлшерін шампиньондармен қуырыңыз, оны етке салыңыз, ірімшік себіңіз, майонез құйыңыз және пісіріңіз. Француз тіліндегі ет. 3-нұсқа кішкене кесектерге кесілген ет (шошқа еті) қуырылады, сақиналарға кесілген пияз бөлек қуырылады. Қуыруға арналған табада қабаттарға салынады: ет-пияз-майонез (шампиньондар да ерекше мерекелік нұсқаға қатысқан). Әдетте мұндай қабаттардың 3-4-і алынды. Үстіне үгітілген ірімшікті молынан себіңіз де, пешке 20 минуттай терлеңіз. Француз тіліндегі ет. Нұсқа 4. Шошқа еті, пияз, ірімшік, майонез, қызанақ, тұз, бұрыш, май