Етті (шошқа еті немесе сиыр еті) ұсақтап тураңыз (4х4 см)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ет - 300-400 г. жұмыртқа - 1-2 дана. пияз - 1 дана. сүт - 200 г. ірімшік - 100 г. майонез бұрыш тұзы
Сипаттамасы кесектерге бөліп, жақсылап шайқаңыз, тұз, бұрыш қосып, кішкене пісірме табаққа салыңыз (табаны немесе үйректі алуға болады), бұрын маймен немесе маргаринмен аздап майланған. Еттің үстіне пиязды сақиналарға салып, ірімшікті үккіштен өткізіп, майонезді (бір жерде 0,5 см қабат) салып, барлығын үстіне сүтпен шайқалған жұмыртқаны құйыңыз. Алдын ала қыздырылған пешке салыңыз да, жұмыртқа қабаты мүлде піскенше шамамен 20 минут ұстаңыз. ет - 300-400 г. жұмыртқа - 1-2 дана. пияз - 1 дана. сүт - 200 г. ірімшік - 100 г. майонез бұрыш тұзы