Кәстрөлде қуырылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Етті тілімдерге, тұзға, бұрышқа кесіңіз, майдалап туралған пиязбен араластырыңыз, сазды ыдысқа салыңыз, майдың бір бөлігін салыңыз, үстіне туралған картопты, сосын майдың бір бөлігін салып, үгітілген ірімшік себіңіз. . Барлығын қаймақ тұздығымен жауып, кастрюльді пешке 30 минутқа қойыңыз. Бір кастрюльге: Ет 100 г. пияз 1 дана. картоп 3 дана. сары май 25 г. тұз бұрыш қаймақ 4 ас қасық. майонез 4 ас қасық. л. сүт 1 ас қасық. ірімшік