"Апельсин" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр: 8 жұмыртқа, 8 ас қасық. л ұнтақталған, қабығынан тазартылмаған бадам дәндері, 1 апельсин, 1 ас қасық. л үгітілген крекер, 8 ас қасық. л са-хара. Крем: 4 сарысы, 5 ас қасық. л қант, 5 ас қасық. л сүт, 1 апельсин, 180 гр. ванилин 175 гр. қаймақ. Декорация: 1-2 апельсин. Сарысы 8 жұмыртқа 8 ас қасық. л қантты миксермен немесе қолмен сүртіңіз (20 мин). 1 апельсиннің қабығы мен шырынын қосыңыз. Массаны маймен майланған және ұн себілген екі бірдей пішінге салыңыз. Крем: Сарысы, қант, сүт, шырын 1 апельсин мен ванилинді қоюланғанша бумен пісіріңіз. Оттан алыңыз және араластыруды тоқтатпай, сары майдың бір бөлігін салыңыз. Кремді бір торттың үстіне қойып, екіншісімен жабыңыз. Тортты қайтадан үстіне креммен майлаңыз. Қант пен апельсин тілімдерімен шайқалған қаймақпен күйдіріңіз.