"Балғындық" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Өнімдер: 8 ірі немесе 10 орташа жұмыртқа, 2 ас қасық. қант, 2 ас қасық. ұн, 0,5 ас қасық. джем немесе қызыл джем. Сіңдіру үшін: 1 ас қасық. су, 0,5 ас қасық. қант, 1 лимон шырыны, бір апельсин шырыны. Желе үшін: 2 ас қасық. л желатин, 1 лимон, 1 апельсин, 2 ас қасық. сұйықтықтар (1,5 стакан суға лимон мен апельсин шырынын қосыңыз) Декорация: 1 лимон, 1 апельсин немесе 2 мандарин, алма, шие, мармелад немесе мүкжидек. 2 дөңгелек печенье пісіріңіз, ол үшін 4-5 ақуызды шайқаңыз және біртіндеп 2 ас қасық қосыңыз. қант, ұсақ, қант ерігенше шайқаңыз. Содан кейін сарысын бір-бірлеп шайқаңыз. Біртіндеп ас қасық қосыңыз. ұн (қоспаны жасаған дұрыс: 1 ас қасық жарма, 1 ас қасық ұсақ еленген крекер, қалғаны ұн) Қаймақ қалыңдығына дейін қамыр. 2-ші губка торты үшін бәрін қайталаңыз. Пішіннің түбін пергаментпен немесе калька қағазымен жабыңыз, маймен молынан майлаңыз, ыстық пешке салыңыз. Пеш Т=180 град. кезінде 20 минут Бірінші бисквитті аударыңыз, салқындатыңыз және жібітіңіз, джеммен немесе джеммен майлаңыз, 2 -мен жабыңыз, сонымен қатар жібітіңіз. Жемістермен безендіріңіз, желе құйыңыз, бүйірлерін үгінділерге себіңіз.