Толтырылған картоп 3
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Алыңыз: бірдей мөлшердегі 12 картоп, 3 ас қасық. л сары май, 3 ас қасық. л қаймақ, 1 шай қасық. нан үгіндісі, аскөк. Толтыру үшін: 150 г малынған майшабақ, 100 г шампиньон саңырауқұлағы, 3 картоп, 1 пияз, 1 жұмыртқа, 2 ас қасық. л қаймақ, 1 ас қасық. л сары май, дәмдеуіштер. Фаршты дайындаңыз: картопты пісіріп, ет тартқыштан өткізіңіз. Саңырауқұлақтарды аршып, пиязды турап, майға қуырыңыз. Майшабақты ұсақтап тураңыз. Барлық компоненттерді араластырыңыз, жұмыртқа, қаймақ және дәмдеуіштерді қосыңыз. Толтыруға арналған картоптың қабығын аршып, үстіңгі жағын (~1,5 см) және түбіндегі жұқа (~1,5 см) қабатын кесіңіз. Целлюлозаны алып тастаңыз және тартылған етпен толтырыңыз. Кесілген шыңдармен жабыңыз. Пісіру парағына салыңыз, қаймақ құйыңыз, нан үгіндісін себіңіз және үстіне майдың бір бөлігін салыңыз. Шамамен 40 минут пісіріңіз. Туралған аскөк себіңіз.