Гамбургер стиліндегі кәстрөл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жасыл пияз, 2 сәбіз, 400 г пияз, майшабақ филесі, май, 900 г картоп, тұз, нан үгіндісі, майонез қосылған 200 мл қаймақ қоспасы. Дайындау әдісі 1. Жасыл пиязды жуып, ұсақтап тураңыз, сәбізді тілімдерге бөліңіз. Пиязды сақиналарға, аздап тұздалған майшабақты кесектерге кесіңіз. 2. 2 ас қасық. л сары майды табада қыздырып, пиязды аздап қуырыңыз. 3. Тазартылған картопты қалыңдығы 3 мм кесектерге кесіңіз. 4. Дайындалған керамикалық қазды 2 ас қасықпен майлаңыз. л сары май. 5. Картоп, сәбіз, жасыл пияз, пияз, майшабақ қабаттарын салыңыз, Көкөністердің әр қабатын аздап тұздаңыз. 6. Үстіне картоп қабатын салыңыз. 7. Дөңгелектерді нан үгіндісіне себіңіз де, майдың кішкене бөліктерін салыңыз. 8. Соңында кәстрөлдің үстіне майонез қосылған аздап қыздырылған қаймақ қоспасын құйыңыз. 9. Қаз қазатын қақпақты жауып, суық пешке салыңыз. 200 градус температурада шамамен 45-60 минут пісіріңіз.