Балықтық окрошка
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 4 порция Квас үшін - 2-2,5 л., қуырылған балық (кез келген) - 200 г., қайнатылған бекіре - 50 г., майшабақ - 30 г. қайнатылған қызылша - 4 дана., жасыл пияз - 100 г., жаңа қияр - 2-3 дана., зәйтүн майы - 3-4 ас қасық. л., дайын желкек - 1-2 ас қасық. л., ақжелкен мен аскөк - дәміне қарай. Қуырылған балықтың етін сүйектен бөліп, ұсақтап тураңыз, оған желкек, майдалап туралған майшабақ, жасыл пияз, аршылған және жұқа тілімдерге кесілген қияр, үгітілген қызылша, зәйтүн майын қосып, фарфор ыдыста үккіштен өткізіңіз. . Квас құйыңыз, жақсылап араластырыңыз, бекіре тұқымдас балықтардың бөліктерін, тағамдық мұзды салып, майдалап туралған ақжелкен мен аскөк себіңіз.