"Дәмді" торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Толтыру: 500 гр. қара өрікті қайнатыңыз, сүйектерді алыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз. Крем: 800 гр. қаймақ, 1,5 стек. қант. Қамыр: 1 стек. қаймақ, 1 стек. қант, 1 жұмыртқа, 1 ас қасық. л сары май немесе маргарин, 0,5 шай қасық. сода, бір шымшым тұз, қамыр өте қалың болмайтындай ұн. Қамырды 7-8 бөлікке бөліңіз. Әрқайсысын жайыңыз, толтырғышпен майлаңыз, орамға ораңыз, пісіріңіз. Ыстық орамды 3-4 см кесектерге кесіңіз, оларды тік қабырғалары бар кастрюльге немесе ыдысқа тігінен салыңыз, барлық қабаттарды қаймақпен жабыңыз. Үстіңгі қабатты жағуға болмайды. Сіңдіру үшін түнде қалдырыңыз.