"Тиін" тәтті тоқаш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Крем: 1 жұмыртқа + толық емес стакан саха. құм + 1/5 стек. сүт - шайқаңыз, ерігенше қыздырыңыз. құм. Салқындатыңыз және 1 ас қасық. л. 200 г жұмсартылған қара өрікке айдаңыз. майлар. 250 г маргарин 2,5 стек. саха. құм 5 жұмыртқа 2 ас қасық. л қаймақ 0, 5 шай қасық. сода + сірке суы немесе қопсытқыш 2,5 стек. белки ұнмен шайқаңыз және ақырындап барлық компоненттерді қосыңыз. Қамыр біздің күш-жігерімізбен қалың қаймақтың консистенциясына жетеді. Қамырдың биіктігі 2 см болатындай етіп оны науаға құйыңыз. Қызарғанша пісіреміз (ағаш таяқшамен тексереміз). B _ЫСТЫҚ күймен стақанмен дөңгелектерді кесеміз. Содан кейін біз әр шеңберді екіге бөліп, әр жартысын кілегеймен жағамыз, қайтадан қалыпқа салып, үстіне жаңғақ пюресі мен пеште кептірілген қамырдың қалдықтарын себеміз.