Құлпынайдан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Толтыру үшін: 500 г құлпынай, 1 лимон, 200 г қызыл қарақат желе немесе басқалары, 4 ас қасық. л су, 2 ас қасық. л саха. құм. Француз қысқа қамыры: 250 г ұн, 150 г жұмсартылған су. май, бір шымшым тұз, 1/2 ас қасық. су. Ұнды електен өткізіп, слайд жасаңыз, кесектерге кесілген шұңқырға төгіңіз. май, бір шымшым тұз және дәндер болатындай етіп қатты илемеңіз. Шарға және суыққа айналдырыңыз. Қамырдан кішкене себет жасаңыз, оны пісіру уақытына малтатаспен немесе құрғақ бұршақпен толтырыңыз. Дайын себетті қант ұнтағы мен қабығының қоспасымен себіңіз. Желе мен суды 10 минут қайнатыңыз. Жидектерді жуыңыз, құрғатыңыз, қамырға салыңыз, желе құйыңыз.