Лимоннан жасалған торт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр: 200 г ұн, бір шымшым тұз, 1 толық емес шай қасық. қопсытқыш (аммоний карбонаты), 100 г маргарин, 1-2 ас қасық. л су. Қамырға арналған компоненттерді тез араластырып, суық жерге 1 сағатқа қойыңыз. Алынған қысқа қамырды жұқа қабатқа жайып, қамырдың шеттерін көтеріп, онымен қалыпты жайыңыз. Пеште 20- 25 минут пісіріңіз. тортилья ашық қоңыр түске айналғанға дейін. Салмасы: 4 жұмыртқа, 3 лимон шырыны, 1-2 лимон қабығы, 200 г қант, 2 ас қасық. л крахмал, 3 ас қасық. л қант ұнтағы. Сарысы мен қантты бу ваннасында шайқаңыз, лимон шырынын, қабығын, сондай-ақ крахмалды қосып, жеткілікті қалың крем пайда болғанша қатты шайқауды жалғастырыңыз. Кремді дайындалған қамыр пішініне құйыңыз. Белки 2 ас қасықпен шайқаңыз. л. қант ұнтағы. Осы массамен лимон тортының бетін жайыңыз. Тортты алдын ала қыздырылған пешке 8-10 минутқа салыңыз. Бұл торт кілегеймен немесе қаймақпен кілегеймен жақсы безендірілген.