"Кофе" торты-2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажет: Қамыр: 200 г ұн, бір шымшым тұз, 1 толық емес шай қасық. қопсытқыш (көмірқышқыл газы аммонийі), 100 г маргарин, 1-2 ас қасық. л су, Салмасы: 1 ас қасық. л желатин, 1/2 л қою кофе, 10 ас қасық. л сүт, 3 жұмыртқа, 225 г қант. Қамырға арналған компоненттерді тез араластырып, суық жерге 1 сағатқа қойыңыз. Алынған қысқа қамырды жұқа қабатқа жайып, қамырдың шеттерін көтеріп, онымен қалыпты жайыңыз. Тұмшапеште тортилья ашық қоңыр түске айналғанша 20-25 минут пісіріңіз. Желатинді стакан суда сұйылтыңыз, кофе қосыңыз, желатин толығымен ерігенше араластырыңыз. Содан кейін қанттың көрсетілген мөлшерінің жартысын қосып, сүтті құйыңыз. Сарысын қанттың қалған бөлігімен бу ваннасында араластырыңыз. Желатинді біртіндеп қосыңыз. Содан кейін қалың тұздық жасау үшін шайқауышпен ақырын шайқаңыз. Белки бөлек шайқаңыз және қатайтылған кремге мұқият қосыңыз. Алынған креммен салқындатылған қамыр пішінін толтырыңыз. Кілегеймен немесе қаймақпен (қаймақпен) безендіріңіз.