"Магнолия" торты (лимон)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Лимон кремі: 200 г сары майды 1 стакан қант ұнтағымен сүртіңіз, ұруды жалғастырыңыз, 1/2 лимоннан 1 тамшы шырын қосыңыз, соңында 1 лимонның үгітілген қабығын қосыңыз. Қабықтарды креммен жағыңыз.
Сипаттамасы Қамыр: 1 лимон, 5 жұмыртқа, 1/2 кесе қант, 2 ас қасық ұн және 2 ас қасық крахмал. Лимонды қабығымен бірге үккіштен өткізіңіз. Сарысын ақ қантпен сүртіңіз. Барлығын біріктіріңіз, ұн мен крахмал қосыңыз. Белки тік көбікке шайқаңыз, қамырмен мұқият араластырыңыз. Торт пішінін сары маймен майлап, нан үгіндісіне себіңіз, қамырды құйыңыз және бисквитпен 180ш температурада пісіріңіз. Торт салқындағаннан кейін оны екіге бөліңіз. Тортты үстіне лимон глазурімен жабыңыз: 200 г қант ұнтағы, 2 ас қасық лимон шырыны, 2 ас қасық ыстық су.