"Саша" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Желе: 3/4 ас қасық. қант, 200 г. қаймақ, 100 г. шоколад, 2 сарысы, 1 ас қасық. л. желатин (бұрын 2 есе көбейгенше суық суға малынған), толығымен ерігенше аздап сумен қыздырыңыз. Барлығын тегіс болғанша араластырыңыз.
Сипаттамасы 2 ас қасық. ұн, 150 г. сары май немесе маргарин, 3 ас қасық. л. қантты тегіс болғанша турап, 2 жұмыртқа қосып, қамыр илейміз, табаға салып, қамырдан бүйір жасап, өзегі кесілген алдын ала аршылған алмаларды алынған пішінге саламыз. (бүйір мен алманың биіктігі шамамен 4 см.). Үстіне желе құйыңыз, бүйірден сәл төмен. Пеште 200 градус температурада пісіріңіз.