Француз пирогы (алма қосылған)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер Пішінді алдын ала қыздырылған пешке қоясыз. Осы уақытта 1 жұмыртқа + 2 ас қасық шайқаңыз. л қант + 2 ас қасық. л қаймақ (сары маймен алмастыруға болады, 50 гр.). 15-20 минуттан кейін. тұмшапештен шала піскен бәлішті алып, үстіне шайқалған жұмыртқаны құйып, үстіңгі жағындағы қызғылт қыртысты басшылыққа ала отырып, шамамен 15 минут пісіруге қоясыз.
Сипаттамасы 5 ас қасық. л. ұн 4 ас қасық. л. қант 3 ас қасық. л. сүт 2 ас қасық. л. күнбағыс майы (жақсырақ тазартылған) 1 жұмыртқа 1 шай қасық. сода бәрін сірке суымен сөндіреді, жақсылап араластырады, алынған массаны майланған қалыпқа салады. Үлкен үккіште үгітілген алмаларды үстіне қойыңыз. Алма қабаты қамыр қабатынан сәл қалыңырақ болуы керек. Пішінді алдын ала қыздырылған пешке қоясыз. Осы уақытта 1 жұмыртқа + 2 ас қасық шайқаңыз. л қант + 2 ас қасық. л қаймақ (сары маймен алмастыруға болады, 50 гр.). 15-20 минуттан кейін. тұмшапештен шала піскен бәлішті алып, үстіне шайқалған жұмыртқаны құйып, үстіңгі жағындағы қызғылт қыртысты басшылыққа ала отырып, шамамен 15 минут пісіруге қоясыз. Кемшілігі - қалыптан нашар "Тартылу" мүмкіндігі