Ашытқы қамырының негізгі рецептері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер II1. 1/2 л сүт немесе 20% қаймақ, 50-60 г ашытқы, 100-200 г қант, 1/2-1 шай қасық. тұз, 1/2-1 шай қасық. ұсақталған кардамон, 1/2 лимонның үгітілген қабығы, 2 жұмыртқа немесе 3-4 жұмыртқаның сарысы, 150-250 г сары май маргарині, 1-1,1 кг премиум ұн, қажет болса 2 ас қасық. туралған кәмпиттер, 100-200 гр. мейіз.
Сипаттамасы 1. 1/2 л сүт немесе сумен сүт қоспасы, 25-30 г ашытқы, 1 ас қасық. л қант, 1 шай қасық. тұз, 50 г маргарин немесе май, 900 г ұн. I1. 1/2 сүт немесе сумен сүт қоспасы, 25-30 г ашытқы, 25-100 г қант, 1 шай қасық. тұз, 1 шай қасық. ұсақталған кардамон, 1 жұмыртқа, 50-100 г сары май немесе маргарин, 800-900 г ұн.