Жұмыртқаны қайнатыңыз. Лосось консервілерін табаққа салыңыз және
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы ұсақтау. Ірімшікті ұсақ үккіштен өткізіп, майонезбен жартылай сұйық, былжырлы массаға дейін араластырыңыз. Пиязды жарты сақинаға, ал жұмыртқаны жұқа тілімдерге кесіңіз. Ақ тоқаш (бөлке немесе дөңгелек багет болуы мүмкін), қалыңдығы шамамен 1,5- 2 см сэндвич тәрізді тілімдерді кесіңіз.Нанның әр тіліміне лосось массасын жағыңыз, содан кейін үстіне жұмыртқа мен пиязды салыңыз, содан кейін бәрін жабыңыз. майонез қосылған ірімшік. Бұл бутербродтарды пісіру парағына салыңыз, пешке салыңыз және пеш қыртысы алтын болғанша. Жақсырақ жылы күйінде қызмет етіңіз. Батон 1 дана. лосось консервілері 1 дана. басты пияз 1 дана. жұмыртқа 2-3 дана. ірімшік 300 г. майонез 250-300 г.