Ірімшік пен жұмыртқа қосылған нан сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, сары май - 60 г, жұмыртқа - 2 дана, үгітілген ірімшік - 50 г, ет сорпасы - 1 л, жасыл пияз - 5 г.Нанды тілімдерге бөліп, сары майға екі жағынан қуырыңыз. Содан кейін кастрюльге салыңыз, ет сорпасын құйыңыз, қайнатыңыз, үгітілген ірімшікті қосыңыз және араластыра отырып, шикі жұмыртқа қоспасын сорпамен енгізіңіз. Қайнағанға дейін жеткізіңіз. Қызмет көрсету кезінде майдалап туралған жасыл пиязды себіңіз.