Наннан жасалған тұшпара қосылған сорпа (Неміс тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, жұмыртқа - 0,5 дана., сары май - 20 г, ірімшік - 50 г, дәміне қарай тұз, сорпа - 1 л, ақжелкен - 5 г.Ескірген нанды суға салып, сығып, електен сүртіңіз. Сары майды үккіштен өткізіп, үгітілген нан, ірімшік, жұмыртқа, тұзбен қосып, қамыр илейміз. Оны 20 минутқа қалдырыңыз, содан кейін тұшпараны пішіндеу үшін екі шай қасық қолданыңыз және оларды бумен пісіріңіз. Дайын тұшпараны табақтарға салыңыз, мөлдір ыстық сорпаны құйыңыз, ақжелкенге себіңіз.