Нан қосылған қамырдан жасалған тұшпара (Венгр тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ақ бидай наны - 200 г, ұн - 400 г, жұмыртқа - 2 дана., сары май - 20 г, шошқа майы - 140 г, қаймақ - 250 г, дәміне қарай тұз. Нанды кішкене текшелерге кесіп, шошқа майына қуырыңыз. Ұннан, жұмыртқадан, майдан, тұздан және судан жартылай қайнатылған қамыр илеңіз. Қуырылған нан текшелерімен араластырыңыз. Пісірілген тұшпараны тұзды суға пісіріңіз. Дайын тұшпараны қаймақпен араластырылған ыстық майға салып, қыздырыңыз.