Бауыр тұшпарасы (Чех тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, бауыр - 150 г, пияз - 50 г, бекон - 20 г, сүт - 150 г, картоп крахмалы - 60 г, дәміне қарай тұз бен шөптер, май - 40 г.Нанды текшелерге бөліп, туралған бауырмен біріктіріңіз. ет тартқышта, бекон, пияз және шөптер. Сіз массаны араластырып, сүт, крахмал және жұмыртқа қоспасымен толтырасыз. Суықта 20 минутқа қалдырыңыз, содан кейін тұз қосыңыз, туралған жасыл ақжелкенді қосуға болады. Тұшпараны пішіндеп, оларды крахмалға орап, тұзды суға 10-15 минут қайнатыңыз. Еріген сары майды құйып, қызмет етіңіз.