Кептірілген саңырауқұлақтар қосылған жаңа қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген саңырауқұлақтар - 5 г, жаңа қырыққабат - 150 г, пияз - 20 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 10 г, репа - 10 г, өсімдік майы - 10 г, еріген сары май - 10 г, томат пюресі - 20 г, ұн - 5 г, қаймақ - 10 г, шөптер, тұз. Саңырауқұлақтарды қайнатыңыз, оларды елекке тастаңыз, белдеулеріне кесіңіз және өсімдік майына қуырыңыз. Қайнаған саңырауқұлақ сорпасына туралған ақ қырыққабатты салып, қайнатыңыз. Қуырылған саңырауқұлақтарды, қуырылған тамырларды және пиязды, тұзды қосып, баяу отта 15-20 минут қайнатыңыз. Томат пюресін ұнмен бірге құтқарыңыз және қырыққабат сорпасына қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде табаққа қаймақ пен шөптерді салыңыз.