Жаңа саңырауқұлақтармен жалқау қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 80 г, қырыққабат - 100 г, картоп - 60 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 10 г, пияз - 20 г, қызанақ - 40 г, жаңа ақ саңырауқұлақтар - 40 г, ұн - 5 г, еріген сары май - 5 г, шөптер, тұз, ұнтақталған қара бұрыш. Порчини саңырауқұлақтарын сұрыптаңыз, шайыңыз, тұздаңыз, пісіріңіз, жолақтарға кесіңіз және саңырауқұлақ сорпасына салыңыз. Қайнаған ет сорпасына туралған жаңа қырыққабатты салып, қайнатыңыз, туралған пиязды, сәбізді, ақжелкенді және картопты қосып, 10-15 минут қайнатыңыз, қуырылған ұнмен дәмдеңіз, тұз, бұрыш, туралған қызанақты, саңырауқұлақтарды сорпамен бірге салыңыз. және дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа қаймақ пен шөптерді салыңыз.