Саңырауқұлақтар мен қара өрік қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген ақ саңырауқұлақтар - 10 г, қара өрік - 30 г, қызылша - 100 г, қырыққабат - 60 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 5 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 15 г, ұн - 5 г, еріген сары май - 10 г, қант - 5 г, сірке суы 3%- 5 г, сме- тана - 10 г, лавр жапырағы, ұнтақталған қызыл бұрыш, тырнақ- дика, шөптер, тұз. Көкөністерді жолақтарға кесіңіз. Қара өрікті шайыңыз, дайындалған қызылшамен бірге саңырауқұлақ сорпасына салыңыз және борщты әдеттегідей пісіріңіз. Қайнатылған саңырауқұлақтарды ұсақтап турап, лавр жапырағы, ұнтақталған қызыл бұрыш, қалампырмен бірге борщқа салыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақтар мен қара өрік қосылған борщ пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz