Саңырауқұлақтар мен қара өрік қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Кептірілген ақ саңырауқұлақтар - 10 г, қара өрік - 30 г, қызылша - 100 г, қырыққабат - 60 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 5 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 15 г, ұн - 5 г, еріген сары май - 10 г, қант - 5 г, сірке суы 3%- 5 г, сме- тана - 10 г, лавр жапырағы, ұнтақталған қызыл бұрыш, тырнақ- дика, шөптер, тұз. Көкөністерді жолақтарға кесіңіз. Қара өрікті шайыңыз, дайындалған қызылшамен бірге саңырауқұлақ сорпасына салыңыз және борщты әдеттегідей пісіріңіз. Қайнатылған саңырауқұлақтарды ұсақтап турап, лавр жапырағы, ұнтақталған қызыл бұрыш, қалампырмен бірге борщқа салыңыз.