Үйрек пен шұжық қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Үйрек - 35 г, сиыр еті - 30 г, шұжықтар - 20 г, кептірілген порчини саңырауқұлақтары - 5 г, қырыққабат - 20 г, қызылша - 100 г, пияз - 20 г, пияз - 25 г, балдыркөк - 5 г, ақжелкен - 5 г, қаймақ - 20 г, үстел маргарині - 10 г, лавр жапырағы, қалампыр, майоран, шөптер. Қызылшаны, пиязды, балдыркөк тамырын және ақжелкенді жолақтарға кесіңіз, пиязды турап, барлығын бірге майға қуырыңыз. Көкөністердің үстіне ыстық ет сорпасын құйып, жаңа піскен қырыққабатты, аздап қуырылған үйректі, жартылай дайын болғанға дейін сорпада пісірілген сиыр етінің төс етін, бұрын суланған және туралған кептірілген порчини саңырауқұлақтарын, майоран қосылған көк шөптерді, лавр жапырағын, қалампырды қосып, борщты баяу отта пісіріңіз. . Дайын ет өнімдерін борщтан алып тастаңыз, шөптер шоғырын алып тастаңыз және борщты тұзбен және қаймақ пен қызылша инфузиясының қоспасымен дәмдеңіз. Борщқа үйрек, төс еті, қуырылған шұжық және шөптермен бірге қызмет етіңіз.