Флот борщы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ысталған бекон - 42 г немесе ысталған шошқа еті - 47 г, немесе ысталған шошқа еті - 46 г, қызылша - 100 г, капуста - 60 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 5 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 15 г, ұн - 5 г, ас маргарині - 10 г, қант - 5 г, 3% сірке суы - 8 г, қаймақ - 10 г, лавр жапырағы, бұрыш, шөптер. Беконды ет сорпасында пісіріңіз. Көкөністерді тілімдерге, қырыққабатты дойбыға кесіңіз. Текшелер түрінде кесілген картопты қырыққабатпен бір уақытта сорпаға салыңыз. Қызылшаны дайындаңыз және борщты жоғарыда сипатталған әдістердің бірімен пісіріңіз. Борщқа бекон немесе ет, қаймақ және шөптермен бірге қызмет етіңіз.