Поляк тілінде нан квасындағы борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр еті - 60 г, шошқа еті - 40 г, ысталған шұжық - 20 г, жаңа саңырауқұлақтар - 30 г, нан квасы - 200 г, сәбіз - 20 г, қызылша - 60 г, балдыркөк тамыры - 5 г, ақжелкен тамыры - 10 г, ашытылған қырыққабат - 30 г, қара нан - 20 г, қара бұрыш, аскөк, тұз, қаймақ - 20 г.Етті екі жағынан ұрып, нан квасының жалпы мөлшерінің жартысында 15 минут пісіріңіз. Жіңішке жолақтарға кесілген тамырлар мен туралған жаңа саңырауқұлақтарды қосыңыз. Үстіне шұжық кесектерін және нан кесектерін салыңыз. Барлығын қалған кваспен құйыңыз, бұрыш, тұз қосып, баяу отта жұмсақ болғанша пісіріңіз, содан кейін сұйықтықты сүзіңіз. Ет пен шұжықты табаққа салыңыз да, сұйықтықты аскөк, қаймақпен дәмдеңіз де, қызмет етер алдында табаққа құйыңыз.