Шошқа еті қосылған поляк стиліндегі қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа еті - 60 г, шошқа майы - 40 г, ашытылған қырыққабат - 60 г, еріген сары май - 20 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 10 г, балдыркөк тамыры - 10 г, томат пюресі - 5 г, нан квасы - 100 г, сүйек сорпасы - 300 г, лавр жапырағы, зире, қара бұрыш, қант, тұз. Етті кішкене бөліктерге бөліп, үстіне су мен нан квасын құйып, аздап зире қосып, баяу отта пісіріңіз. Туралған қырыққабатты қосып, оны жұмсақ болғанша қайнатыңыз да, майдалап туралған тамырлар мен майдалап туралған пиязды майға пюре қызанақпен, нан кесектерімен, қара бұрышпен, лавр жапырағымен, тұз бен қантпен салыңыз. Барлығын сүйек сорпасымен жабыңыз. Қызмет көрсетер алдында қырыққабат сорпасы бар табаққа жұқа тілімдерге кесілген және қызарғанша қуырылған бекон салыңыз.