Савой қырыққабатынан жасалған қырыққабат сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Савой қырыққабаты - 150 г, жаңа піскен қызанақ - 50 г, ет - 60 г, сүйек - 100 г, сәбіз - 20 г, репа - 15 г, ақжелкен тамыры - 5 г, пияз - 20 г, пияз - 10 г, қызанақ - 50 г немесе томат пюресі - 10 г, ұн - 5 г, еріген сары май - 10 г, қаймақ - 10 г, лавр жапырағы, қара бұрыш, тұз, шөптер. Бұл тағамды жаңа піскен қырыққабат сорпасы сияқты пісіру керек, бірақ тілімдерге кесілген жаңа піскен қызанақтарды қырыққабат сорпасына пісіру аяқталғанға дейін 5-10 минут бұрын салу керек.