Ысталған қаз немесе үйрек қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қаз немесе үйрек - 50 г, қызылша - 100 г, жаңа піскен қырыққабат немесе ашытылған қырыққабат - 50 г, сәбіз - 25 г, ақжелкен мен балдыркөк - 15 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 20 г, ұн - 5 г, маргарин - 10 г, қант - 5 г, қаймақ - 20 г, сарымсақ - 1 г, лавр жапырағы, бұрыш, шөптер. Борщқа дайындалған пассивті көкөністерді сорпамен құйып, ысталған қазды немесе үйректі салып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін 10-15 минут бұрын борщты тұздап, дәміне қарай ақ тұздықпен, ұсақталған сарымсақпен, дәмдеуіштермен (лавр жапырағы, бұрыш), қант пен сірке суымен дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде борщқа құстың бір бөлігін, қаймақ салып, шөптерге себіңіз.