Ысталған қаз немесе үйрек қосылған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қаз немесе үйрек - 50 г, қызылша - 100 г, жаңа піскен қырыққабат немесе ашытылған қырыққабат - 50 г, сәбіз - 25 г, ақжелкен мен балдыркөк - 15 г, пияз - 20 г, томат пюресі - 20 г, ұн - 5 г, маргарин - 10 г, қант - 5 г, қаймақ - 20 г, сарымсақ - 1 г, лавр жапырағы, бұрыш, шөптер. Борщқа дайындалған пассивті көкөністерді сорпамен құйып, ысталған қазды немесе үйректі салып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Пісіру аяқталғанға дейін 10-15 минут бұрын борщты тұздап, дәміне қарай ақ тұздықпен, ұсақталған сарымсақпен, дәмдеуіштермен (лавр жапырағы, бұрыш), қант пен сірке суымен дәмдеңіз. Қызмет көрсету кезінде борщқа құстың бір бөлігін, қаймақ салып, шөптерге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Ысталған қаз немесе үйрек қосылған борщ пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz