Украиндық борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа майы (бекон) - 10 г, қызылша - 77 г, қырыққабат - 60 г, картоп - 50 г, сәбіз - 16 г, ақжелкен - 7 г, пияз - 17 г, сарымсақ - 1,5 г, томат пюресі - 20 г, сүт - 3 г, қант - 5 г, сірке суы 3% - 8 г, қаймақ - 15 г, лавр жапырағы, бұрыш, шөптер. Жаңа қырыққабатты қайнаған сорпасы бар қазанға салып, қайнатыңыз, картопты, қуырылған тамырларды, пиязды, бұқтырылған немесе қайнатылған туралған қызылшаны қосып, әдеттегідей пісіріңіз. Беконды сарымсақ пен шөптермен ұнтақтап, борщқа пісіру аяқталғанға дейін 5-10 минут бұрын қосыңыз. Борщқа туралған жаңа піскен мидияларды салу ұсынылады.