Қызылша қосылған шошқа етінен жасалған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа еті - 100 г, қызылша - 150 г, пияз - 20 г, еріген сары май - 10 г, ұн - 5 г, қызылша квасы - 200 г, су - 200 г, лавр жапырағы, ащы қара бұрыш, тұз, шөптер. Қызылшаны жолақтарға кесіңіз, тұз себіңіз, қызылша квасына себіңіз және араластырыңыз. Шошқа етін 15-20 г бөліктерге бөліп, табада немесе қуырылған табада жақсылап қыздырылған еріген сары майға туралған пияз мен қызылшамен бірге қуырыңыз, содан кейін қуырылған ұнмен араластырыңыз, табаға салыңыз, қызылша квасын құйыңыз. , су құйып, 1,5 сағат пісіріңіз. Пісірудің соңында лавр жапырағы, қара ащы бұрыш және тұз қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде борщты жасыл ақжелкенге себіңіз.