Қызылша қосылған шошқа етінен жасалған борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа еті - 100 г, қызылша - 150 г, пияз - 20 г, еріген сары май - 10 г, ұн - 5 г, қызылша квасы - 200 г, су - 200 г, лавр жапырағы, ащы қара бұрыш, тұз, шөптер. Қызылшаны жолақтарға кесіңіз, тұз себіңіз, қызылша квасына себіңіз және араластырыңыз. Шошқа етін 15-20 г бөліктерге бөліп, табада немесе қуырылған табада жақсылап қыздырылған еріген сары майға туралған пияз мен қызылшамен бірге қуырыңыз, содан кейін қуырылған ұнмен араластырыңыз, табаға салыңыз, қызылша квасын құйыңыз. , су құйып, 1,5 сағат пісіріңіз. Пісірудің соңында лавр жапырағы, қара ащы бұрыш және тұз қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде борщты жасыл ақжелкенге себіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қызылша қосылған шошқа етінен жасалған борщ пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz