Саңырауқұлақтар мен ашытылған қырыққабат қосылған майсыз борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қызылша - 120 г, ашытылған қырыққабат - 60 г, тұздалған ақ саңырауқұлақтар - 15 г, пияз - 30 г, сәбіз - 15 г, ұн - 5 г, өсімдік майы - 25 г, томат пастасы - 25 г, бұрыш бұршақ, лавр жапырағы, тұз, ақжелкен. Жақсылап жуылған кептірілген саңырауқұлақтарды жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Жолақтарға туралған қырыққабат, сәбіз, пияз, қызылшаны құтқарыңыз, өтудің соңында ұн қосыңыз. Дайын көкөністерді саңырауқұлақ сорпасымен құйыңыз, томат пастасын, бұрыш бұршағын және лавр жапырағын қосыңыз. Саңырауқұлақтарды турап, өсімдік майына қуырып, борщқа салып, барлығын бірге 30 минут қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында борщты үгітілген қайнатылған қызылшамен бояп, қайнатыңыз. Қызмет көрсету кезінде ақжелкенге себіңіз.