Ет (Рождестволық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа еті (жұмсақ ет)- 2 кг., майонез, пияз - 3 дана., ірімшік (орыс) - 300 г. Неше порцияға арналған: 8. Пісіру уақыты 60 мин. Етті кесектерге бөліп, тұз бен ұнтақталған бұрышпен сүртіңіз. Пиязды сақиналарға кесіңіз. Етті бұрын шошқа майымен майланған пісірме табаққа салыңыз. Майонезді үстіне біркелкі қабатқа жайыңыз, содан кейін үгітілген ірімшікті біркелкі себіңіз. Тұмшапеште пісіріңіз - 1 сағат (30 минут. - жабық, 30мин - ашық)