Бөліну
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Жастар: сәбіз 2 дана, пияз 2 дана, картоп (кішірек болса, соғұрлым жақсы) 10 дана, цуккини 1 дана, шөптер, қызанақ 4 дана. Шошқа еті - шикі немесе ысталған 400 г, өсімдік майы, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Сәбіз мен пиязды ұсақтап турап, өсімдік майына қуырыңыз. Сонымен қатар, басқа табада шошқа етін қатты отта қуырыңыз, сонда ол қытырлақ қабықпен жабылады және шошқа майы ериді. Сақталған көкөністер мен аздап күйдірілген етті кастрюльге салыңыз, қақпағын жауып, жылы жерге қойыңыз. Қалған шошқа майына кішкене (кесуге болмайтындай) жас картопты қабығы пайда болғанға дейін қуырыңыз да, оны кастрюльге салыңыз. Үлкен текшелерге кесілген және жомарт тұздалған цуккиниді өсімдік майына қуырыңыз. Қақпақты жабудың қажеті жоқ, әйтпесе шырын көп болады. Цуккини мөлдір болған кезде оны басқа көкөністерге арналған кастрюльге салыңыз. Өсімдік майына қалың бұрыш қосып, тілімдерге кесілген қызанақты қуырыңыз. Кәстрөлдің ішіндегісін біркелкі және абайлап араластырыңыз, 1 лавр жапырағы, бірнеше бұрыш бұршағын қосып, үстіне қызанақты салыңыз, туралған шөптерді өлшемсіз себіңіз, баяу отқа қойыңыз - оны картоп пен ет жұмсақ болғанша қайнатыңыз. . Қанша порцияға арналған: 2.