Кацу-дон
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүйектен тазарту үшін: ұн, су, нан үгіндісі немесе нан үгіндісі, Тұздыққа арналған: 1/2 кесе сорпа, 1-1,5 шай қасық. соя соусының қасықтары, 1 шай қасық. саке қасық (арнайы тәттіге қарағанда жақсы), 1/4 шай қасық. л қант.
Сипаттамасы (1 порция жасайды) Алақаннан 1 ұсақ ұсақ майсыз шошқа еті, 1/4 ірі пияз, 1 жұмыртқа. Етті ет балғасымен ұрып, дәміне қарай тұз бен бұрыш себіңіз. Ұнға ораңыз, ұрылған жұмыртқаға батырыңыз, нанға ораңыз. Етті 160 градуста жақсылап қуырыңыз (баяу) және 2 см тілімдерге кесіңіз.Пиязды ұсақтап тураңыз, тұздықтың ингредиенттерін араластырыңыз және қайнаған кезде сөндіріп, араластыра отырып қыздырыңыз. Тұздықтың көрсетілген бөлігін табаға құйыңыз да, пиязды тұздықта пісіріңіз. Ет кесектерін табаға салыңыз, ет жылыған кезде үстіне ұрылған жұмыртқаны құйыңыз. Жұмыртқа қатайғанша пісіріңіз. Тостағанның 2/3 бөлігін жоғарыдағыдай пісірілген күрішпен толтырыңыз, етті табадан үстіне қойыңыз, қызмет етіңіз. Ащы қышаға бөлек қызмет етіңіз. Рavel Viaznikov 2:5020/182. 4