Саңырауқұлақтар қосылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Шошқа етінің целлюлозасы - 750 г, ұн - 100 г, өсімдік майы - 100 мл, май - 75 г, жаңа саңырауқұлақтар - 400 г, қоңыр тұздық - 250 г, ақ нан - 10 тілім, қызыл шарап - 1/2 кесе, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті тілімдерге кесіңіз (бір порцияға 2 тілім), тұз себіңіз, әр "Тілімді" шайқаңыз, ұнға ораңыз, екі жағынан қыздырылған майға қуырыңыз, қолайлы кастрюльге немесе кастрюльге салыңыз, қоңыр соусты құйыңыз және баяу отта пісіріңіз. . Жақсы тазартылған және жуылған саңырауқұлақтарды тілімдерге бөліп, майға жіберіңіз (көрсетілген мөлшердің жартысында). Ет дерлік дайын болған кезде, оған бұқтырылған саңырауқұлақтарды, тұзды, бұрышты салып, шарап құйып, тағы 10 минут пісіріңіз. Дайын еттің үстіне жаңа піскен сары майды салып, қызмет еткенге дейін жылы жерде ұстаңыз. Нан тілімдерінің қыртысын кесіп, үгіндісін сары майға қуырыңыз. Қызмет көрсету кезінде еттің әр бөлігін крутонға салыңыз да, саңырауқұлақтар қосылған тұздықты құйыңыз. Гарнирге қайнатылған күріш немесе көкөніс пюресін салыңыз.