Қызанақ салынған медальондар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа етінің целлюлозасы (ветчина немесе сирлоин) - 750 г, өсімдік майы - 75 мл, май - 50 г, пияз - 2 бас, қызанақ - 500 г, шарап - 1/2 кесе, ұн - 2 ас қасық, ақ бөлке -10 тілім, томат пастасы - 1 ас қасық, аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті бірдей тілімдерге кесіңіз (бір порцияға 2 тілім), тұз себіңіз, шницель сияқты шайқаңыз, ұнға ораңыз, кастрюльге қыздырылған майға қуырыңыз және басқа ыдысқа салыңыз. Майдалап туралған пиязды сол майға салып, томат пастасы мен қабығы мен тұқымынан тазартылған қызанақты қосып, содан кейін қуырылған етті салып, баяу отта пісіріңіз. Тұз, бұрыш себіңіз, шарап құйыңыз, ал ет толығымен жұмсақ болған кезде майдалап туралған аскөк пен жаңа сары майды қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде еттің әр бөлігін майға қуырылған бөлке нанының үстіне қойып, үстіне тұздық құйып, жанына гарнир салыңыз: күріш, қуырылған картоп және т.б.