Сыған тіліндегі медальондар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа етінің целлюлозасы (ветчина немесе сирлоин) - 750 г, өсімдік майы - 100 мл, май - 75 г, ветчина - 75 г, ысталған сиыр тілі - 75 г, жаңа саңырауқұлақтар - 250 г, ақ нан - 10 тілім, ұн - 2 ас қасық, коньяк - 25 мл, қоңыр тұздық - 250 г, шарап -1/2 кесе, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Ет тілімдерін (көлемі бойынша және бір порцияға 2 тілім мөлшерінде) тұздап, ұнға салып, қыздырылған майға қуырып, шарап пен аздап қоңыр соусты құйып, баяу отта пісіріңіз. Қоңыр тұздықты қайнатыңыз, оған сары майға қуырылған туралған саңырауқұлақтарды, сондай -ақ жұқа жолақтарға кесілген және сары майға қуырылған ветчина мен тілді салыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз, коньяк құйыңыз және баяу отта 10 минут қайнатыңыз. Ақ нанның кесектерін сары майға қуырыңыз (қабығын кесіп алғаннан кейін), етті крутондарға салыңыз, саңырауқұлақтар, ветчина және тіл қосылған тұздықты құйыңыз, майдалап туралған ақжелкенге себіңіз. "Гарнирге күріш палауын беру ұсынылады.