Тауық бауыры қосылған табиғи бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті (жұмсақ ет) - 750 г, ақ нан - 5 тілім, май - 100 г, тауық бауыры - 400 г, қоңыр тұздық - 250 мл, ұн - 1 ас қасық, шарап - 1/2 кесе, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті талшықтар бойынша 5 тең бөлікке кесіңіз, аздап шайқаңыз, тұз себіңіз және сары майға екі жағынан қуырыңыз. Жуылған бауырды ұнға орап, майға қуырыңыз. Нанды ет тәрізді бөліктерге бөліп, майға қуырыңыз. Қуырылған нанды табаққа салыңыз, нанның әр тіліміне ет пен 1-2 бауыр салыңыз, шараппен қайнатылған қоңыр тұздықтың үстіне құйыңыз да, қуырылған картоп жолақтарымен немесе күріш крокеттерімен бірге қызмет етіңіз.