Нан қосылған картоп тұшпарасы (Поляк тағамдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бидай наны - 200 г, картоп - 600 г, сүт - 400 г, жұмыртқа - 1 дана., жарма - 30 г, сары май - 40 г, дәміне қарай тұз. Нанды кішкене текшелерге кесіңіз, сары майға қуырыңыз. Шикі картопты үккіштен өткізіп, сығып, бір стақан ыстық сүтке құйыңыз. Қалған сүтке жарма ботқасын пісіріп, картоппен, тұзбен араластырыңыз, аздап шайқалған жұмыртқаны қосыңыз, араластырыңыз. Массаны торттарға бөліп, әрқайсысының ортасына қуырылған нанды салып, шымшып, тұзды суға пісіріңіз. Қаймақпен немесе сары маймен бірге қызмет етіңіз.