Жарма қосылған картоптан жасалған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 200 г шикі картоп, 1 тілім ақ нан, тұз, 100 г жарма, 0,5 л сүт, 1 ас қасық маргарин. Сүт пен жармадан салқын ботқа пісіріңіз. Шикі аршылған картопты үккіштен өткізіп, сығып, ботқамен біріктіріңіз. Нанды текшелерге кесіңіз, майға қуырыңыз. Картоп массасынан тұшпара жасап, оларды крутондармен толтырып, шеттерін қысып, тұзды суға 10-15 минут қайнатыңыз. Қуырылған етке гарнир ретінде немесе жеке тағам ретінде қызмет етіңіз.