Асқабақтан, жарма ботқасынан және сүзбеден жасалған кәстрөл
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг асқабақ, 500 г сүзбе, 150 г жарма, 2 стакан сүт, 4 жұмыртқа, 1/2 стакан су, 50 г сары май немесе маргарин, қаймақ, тұз, зире. Жарма жармасынан сүтке тұтқыр ботқа пісіріңіз. Тазартылған асқабақты кесектерге бөліп, сары майға немесе маргаринге дайын болғанға дейін қуырыңыз. Сүзбені сүртіп алыңыз. Жарма ботқасын, қуырылған асқабақ пен сүзбені араластырыңыз, сумен араластырылған 3 жұмыртқа, тұз, зире қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. Массаны майланған пісірме табаққа немесе табаға салыңыз, бетін тегістеңіз және жұмыртқамен майлаңыз. Пеште 20 минут пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде қаймақ құйыңыз.