Алма ботқасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1/2 л алма шырыны, 50 г жарма, 1 ас қасық май, 1 шай қасық қант, мейіз, 1 лимон қабығы, 1 жұмыртқа. Алма шырынын қайнағанға дейін қыздырыңыз, жарма құйыңыз, май, құм, мейіз, қабығын қосып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Жұмыртқаны дайын жармаға бөліңіз, араластырыңыз. Ботқаны ыстық және салқын сүтпен жеуге болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Алма ботқасы пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz